Униформените ще бъдат разпределени според натовареността на курортните селища   Силен

...
Униформените ще бъдат разпределени според натовареността на курортните селища
  Силен
Коментари Харесай

МВР се готви за летния сезон, 400 полицаи от цялата страна командировани на Южното Черноморие

Униформените ще бъдат разпределени съгласно натовареността на курортните селища
 

Силен сезон чакат хотелиерите по Южното Черноморие, а браншът се надява да бъдат достигнати и даже надминати равнищата преди пандемията и войната в Украйна.

Въпреки дъжда и недотам слънчево време, „ Слънчев бряг ” към този момент е посрещнал първите си посетители - главно чужденци. Ваканцията им е спокойна, само че с цел да остане такава, от бургаската полиция към този момент имат проект.

„ Проведени са диалози с представители на общините. Очакваме към 400 командировани служители на реда за летния сезон. Това са месеците юни, юли и август ”, разясни гл. инсп. Мирослав Кръстев - шеф бранш „ Охрана на публичния ред ”.

Униформените ще бъдат разпределени съгласно натовареността на курортните селища. И това лято в Приморско с българските служители на реда ще патрулират техни сътрудници от чужбина. Такива ще има и в „ Слънчев бряг ”.

В помощ на униформените - служители на реда и охранители, ще са и камерите за видеонаблюдение в комплекса. В последните години от ден на ден туристи избират да дойдат в „ Слънчев бряг ” с персонален автомобил. Само след седмица ще стартират да работят ограничавания.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР